Lastgear Eerbeek

Clubweekend 2017

De liefhebbers van een sportief gezellig weekend met clubgevoel is een groep van ongeveer 90 personen en daar zijn we erg blij mee.

In de nieuwsbrief van december hebben we jullie geïnformeerd over de uitkomsten van de clubweekend enquête. Opvallend was de sterke voorkeur voor een clubweekend in 2017 in de Eifel. Wij hebben ons daarom met groot enthousiasme ingezet om een gezellige locatie te vin­den in de Eifel waar routes met meer en minder uitdaging kunnen worden gereden. En dat is gelukt!

We hebben het Eifel Panorama Vakantiehuis in het laatste volle weekend van september 2017 gereserveerd. Die locatie is op internet alvast te bezoeken op www.eifel-panorama.eu. Houdt 22 tot en met 25 september vrij in je agenda en schrijf je zo snel mogelijk in, want ook hier geldt: vol is vol!

Kwaliteit
De catering en schoonmaak zijn goed verzorgd om het maximale clubgevoel te creëren, wat betekent dat in principe niemand hoeft te vegen of af te wassen. De drempel om in te schrij­ven voor het clubweekend moet lager, zodat dit mooie evenement ook voor nieuwe leden aan­trekkelijk is. Wij denken aan fietsgroepen met een begeleider en behapbare routes, maar als jullie andere ideeën hebben dan horen we dat graag.

Flexibiliteit
Wij begroten dit “all inclusive” evenement op een bedrag van € 135 pp.

Dit jaar bieden we voor allen de mogelijkheid om gespreid te betalen. De inschrijving zal op 1 maart worden geopend. Het principe is dat op 1 april € 50 pp én op 1 augustus € 50 pp wordt geïncasseerd van de inschrijvers in de maand maart.
Van de overige inschrijvers zal op 1 augustus € 100 worden geïncasseerd. De laatste termijn zal op 1 november worden geïncasseerd van alle deelnemers, minus het reeds geïncasseerde bedrag pp. De normale annuleringsregeling is ook van toepassing op de vroege inschrijvers.

De uitslagen van de enquête staan integraal opgenomen op de website. Mochten er nog vra­gen zijn dan kun je je melden op ons email-adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Monique, Rob, Roor en Marcel

Evenement eigenschappen

Evenement datum 22-09-17 0:00
Evenement einddatum 25-09-17 0:00
Ingeschreven 43
Aantal beschikbare plaatsen 22
Einddatum 10-09-2017
Individuele prijs €135,00
Log aub in om in te schrijven voor dit evenement

Social media

Like ons op facebook  Volg ons op twitter

Quick links

Clubgebouw

Last Gear
Händelstraat 49
6961 AB
EERBEEK

Secretariaat

A.T.B. Club Last Gear
p/a Doornbosch Hofstede 102
6961 ML Eerbeek
Bank: Rabobank NL70RABO0313683506
U bevindt zich hier: Home Agenda Clubactiviteiten Clubactiviteiten Clubweekend 2017